KÖKSSLÄCKSYSTEM

KÖKSSLÄCKSYSTEM

Hälften av alla bränder i restauranger och hotell startar i köket. Aktiviteten i restaurangkök är frenetisk, med höga temperaturer och många människor som arbete med lättantändliga ingredienser som fetter och olja. På grund av detta såär brand en av de största säkerhetsriskerna i restaurangkök.

En fettbrand är svårsläckt och kan även självantända igen om det inte släcks med rätt metod. En brand kan lätt sprida sig vidare till andra delar av byggnaden via kökets ventilationskanaler.Ägare av köken är ansvariga för att utvärdera risken och för att ta nödvändiga förberedande åtgärder för att förhindra och skydda verksamheten mot brand.

Vi på Luleå Brand & Industriservice AB tillhandahåller ny montage och service på dom flesta kökssläcksystemen på marknaden.

FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

KONTAKTUPPGIFTER

Luleå Brand & Industriservice AB
Upplagsvägen 9
972 54 LULEÅ

Tel: 0920-22 57 85

info@brand-service.se

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag:
07:00 - 16:00

Fredag:
07:00 - 15:00

UTBILDNINGAR

Första hjälpen
Allmän brandutbildning
Heta arbeten
Anpassad utbildning
Hjärt-lungräddning HLR

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.